Termes i condicions

  1. TEMPS DE PRODUCCIÓ

Totes les peces es realitzaràn en un màxim de 15 dies naturals després de la compra. Les peces en estoc s’enviaràn en 2-3 dies a partir de la compra, de Dilluns a Divendres. Ens reservem el dret d’ampliar el temps en cas que sigui necessari, amb prèvia notificació per correu electrònic o SMS.

Durant el mes d’Agost el taller romandrà tancat, així doncs les peces que es comprin durant aquest mes es rebràn al Setembre.

  1. PAGAMENT

S’accepten les següents formes de pagament:

  • Targeta de crèdit: la transacció es realitza connectant directament amb l’entitat bancària La Caixa a través de la seva passarel·la de pagament.
  • Paypal: connectant directament amb Paypal.

Un cop realitzat el pagament, rebrà un correu electrònic de confirmació.

  1. ENVIAMENTS

Dins del territori espanyol treballem per correu certificat. El cost del servei és a partir de 5€ (fins a 20g) depenent del pes de la peça.

Per peces en estoc el temps d’enviament és entre 3-4 dies.

Per peces a mesura o que no constin en estoc, el temps d’entrega serà en un màxim de 21 dies entre la realització i l’enviament. Paula Waters Joies es compromet a informar de l’estat de l’encàrrec, tant en el procés com en l’enviament.

Per enviaments intracomunitaris el cost del servei per missatgeria privada és de 15€ en un temps de 24-72 hores. Després de la compra i si la peça està en stock. Per servei de missatgeria estàndard (correu certificat), el preu és de 10€ en un temps d’entrega estimat de 10 dies. Per peces a mesura o que no estiguin en estoc el temps serà de 21 dies naturals entre la realització i l’enviament. Paula Waters Joies es compromet a informar de l’estat de l’encàrrec, tant en el procés com en l’enviament.

Per enviaments extracomunitaris el cost del servei per missatgeria privat és de 42€ en un temps de 24-72 hores. Per servei de missatgeria estàndard (Correu Certificat) el preu és de 12€ en un temps d’enviament de fins a  tres setmanes. Per peces a mesura o que no estiguin en estoc Paula Waters Joies es compromet a informar de l’estat de l’encàrrec, tant en el procés com en l’enviament.

Per peces urgents i que tinguem en estoc podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, per tal d’oferir en mesura del possible un correu exprés.

Tots els enviaments es realitzaràn de Dilluns a Divendres. Les comandes realitzades el Divendres o vigílies de festius es realitzaràn al següent dia laborable.

  1. DEVOLUCIONS I CANVIS

Les devolucions dels articles malmesos durant l’enviament, s’acceptaràn sempre i quan es notifiqui en un termini de 5 dies des de la recepció, per ser substituïts pel mateix article comprat.

Els canvis per a articles no perjudicats s’ofereixen a petició en condicions específicament acordades. Tots els articles s’han de retornar a l’embalatge original dins dels 30 dies següents a la data de la compra, per ser acceptats per a la devolució i / o el canvi.

Els articles amb defectes o faltes de fabricació es repararàn o substituiran per un altre, , tant si es tracta d’una reparació com d’una substitució, es decidirà en funció de les circumstàncies i mitjançant les condicions específicament acordades.

Tots els articles s’han de retornar a l’embalatge original dins dels 30 dies següents a la data de la compra, per ser acceptats per a la devolució i / o el canvi.

En cap cas s’accepten reemborsaments.